Emprenedors socials

Sènior: Josep Aracil i Xarrié - President d'Eurosènior. Article d'opinió.

Opinió 2017/2018, senior-emprenedors socialsQualsevol innovació és produïda per les accions d'una o diverses persones emprenedores, que tenen una idea i la volen posar en marxa. La majoria de vegades una idea neix de forma espontània, com una encesa de bombeta que de cop i volta il·lumina el cervell i mostra una realitat que encara no existeix però que és possible contemplar com un fet perfectament assolible.

Una altra forma de tenir una idea es produeix en compartir la d'una altra persona, amb la suficient credibilitat, per ser assumida, acceptada i compartida. Convertir però una idea en realitat requereix la intervenció de persones emprenedores, excessivament escasses, i sempre minoritàries. Moltes vegades comparables a corredors de fons, capaços de fer una cursa en solitari, si es dona el cas.

Avui dia, però, qualsevol projecte innovador, requereix sobretot la intervenció d'un equip de persones emprenedores creatives i apassionades, amb un plantejament multidisciplinari, amb la suficient complicitat, implicació i dedicació absoluta en les seves tasques de desenvolupament.

Fer possible una idea, com la de plantejar la creació d'una nova societat per a totes les edats, centrada en les persones i no en els diners i vàlida per a tothom, requereix un important canvi cultural, només a l'abast d'una minoria socialment conscienciada, que tingui les idees molt clares, sobre el que toca fer.

Per no haver de començar de zero podeu llegir el llibre gratuït; http://www.portalpremia.net/arxius/per-sonalisme.pdf.

El Tot Mataró i Maresme
Carrer d'en Xammar, 11
08301 - Mataró

Tel: 93 796 16 42
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Anuncieu-vos a El Tot Mataró!
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

© El Tot Mataró i Maresme - 2014

Avís legal i condicions generals d'ús
Advertència de privacitat

Lloc web desenvolupat per tàctic.cat

Amb la col·laboració de: