Un espai web per impulsar l’emprenedoria dels alumnes

Els centres podran compartir els seus projectes, i utilitzar els materials i recursos facilitats pel Departament d'Ensenyament

  • Redacció
  • Dimarts, 22 Setembre 2015 00:00

Ciutat 2014/2015, emprenedoria alumnes

El Departament d’Ensenyament ha posat a disposició de les escoles d’educació infantil i primària un conjunt de recursos i estratègies per treballar l’emprenedoria, i per això, els centres podran compartir els seus projectes, a més de poder utilitzar els materials i recursos facilitats pel departament. L’objectiu és que l’alumnat assoleixi unes competències que li permetin tenir una actitud activa de transformació de les idees en projectes. Així doncs, es promociona que es treballin valors com l’autonomia, la iniciativa personal, la creativitat, l’organització, la planificació, la presa de decisions o el treball en equip, per fomentar una actitud de superació personal davant la vida.

Les característiques de la persona emprenedora, identificades en vuit habilitats (curiositat, iniciativa, habilitat comunicativa, responsabilitat, creativitat, planificació, treball en equip i autoconfiança) es desenvolupen a partir de materials de suport per treballar a l’aula, i s’inclouen pòsters de cada habilitat. A més, també s’hi publiquen vídeos de persones representatives de cadascuna de les habilitats per a la seva trajectòria vital i professional.

L’actual marc normatiu europeu, estatal i autonòmic, situa l’esperit emprenedor com a una competència clau que s’ha d’integrar en el currículum per ésser assolida al final de l’ensenyament obligatori, i mantenir-la i reforçar-la al llarg de tota la vida.

El Tot Mataró i Maresme
Carrer d'en Xammar, 11
08301 - Mataró

Tel: 93 796 16 42
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Anuncieu-vos a El Tot Mataró!
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

© El Tot Mataró i Maresme - 2014

Avís legal i condicions generals d'ús
Advertència de privacitat

Lloc web desenvolupat per tàctic.cat

Amb la col·laboració de: