Més aules i més graus, l'aposta del Tecnocampus pel curs 2016-2017

El parc tecnològic construirà noves aules a l'edifici del Rengle i posa en marxa tres nous itineraris

  • Redacció
  • Dilluns, 07 Març 2016 12:57

Nou curs tecnocampus

El TecnoCampus inicia aquest mes les obres de construcció a l’edifici del Rengle d’un nou aulari on el pròxim curs es traslladarà l’Escola Superior de Ciències de la Salut, un dels tres centres universitaris del parc. La inversió, que se situarà al voltant d’un milió d’euros, és crucial per disposar de noves aules i espais de treball que donin cabuda al creixement del nombre d’estudiants. La bona acollida dels estudis del TecnoCampus, impartits tots amb el segell de la Universitat Pompeu Fabra, ha fet que la xifra d’estudiants sigui de 2.915 (2.889 de grau i 26 de màsters).

Amb el desplegament dels graus actuals i la posada en marxa dels nous, es calcula que el nombre de matriculats superarà àmpliament els 3.000 el curs vinent.

L’oferta del TecnoCampus per al curs 2016-2017 es reforça i continua la línia ascendent dels darrers cursos amb una nova proposta formativa creada a partir dels graus existents. Es tracta de l’Enginyeria Informàtica de Gestió i Sistemes d’Informació i el Grau en Disseny i Producció de Videojocs, que es podran cursar conjuntament en una nova doble titulació. A més, s’introdueix la simultaneïtat d’estudis dels graus en Electrònica Industrial i Automàtica i Informàtica de Gestió, que es podran cursar en cinc anys i un trimestre.

Nou curs tecnocampus

Pel que fa a l’àmbit de socials, cal destacar novament l’oferta del Grau en Administració d’Empreses i Gestió de la Innovació amb docència en anglès, primer del Tecnocampus impartit totalment en aquesta llengua.

Quant a l’oferta de postgraus, el TecnoCampus participa en un estand conjunt de tot el grup de la Universitat Pompeu Fabra al Saló Futura. S’hi informarà d’una oferta de continuació dels graus en la qual destaquen els dos màsters universitaris oficials: el d’Emprenedoria i Innovació i el de Cronicitat i Dependència. A banda d’aquestes dues titulacions de màster universitari, el TecnoCampus ha desenvolupat una àmplia oferta de postgraus professionalitzadors en els àmbits de la salut i la tecnologia.

El Tot Mataró i Maresme
Carrer d'en Xammar, 11
08301 - Mataró

Tel: 93 796 16 42
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Anuncieu-vos a El Tot Mataró!
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

© El Tot Mataró i Maresme - 2014

Avís legal i condicions generals d'ús
Advertència de privacitat

Lloc web desenvolupat per tàctic.cat

Amb la col·laboració de: