El TecnoCampus i Foundingers Group impulsen un programa per start-ups

S'obre la primera convocatòria del programa, adreçada a innovacions digitals en l'àmbit de la salut

Ciutat 2017, tecnocampus-postgraus

La Fundació Tecnocampus i l’empresa Foundingers Group posen en marxa una acceleradora d’empreses de l’àmbit de la salut anomenada Kenko. L'empresa s'activarà amb el suport de la plataforma Telefònica Open Future i es proposa acollir projectes d'alt potencial de creixement en el sector de la salut que comptin amb un producte viable i amb un equip compromès en el projecte. El termini per a la presentació de sol·licituds per formar-ne part s’obre el pròxim 27 de desembre de 2017 i acaba el 5 de febrer.

L’acord entre la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme, que gestiona el parc del mateix nom, i Foundingers Group, permet posar en marxa aquest programa amb la col·laboració entre el sector públic i el privat. L'experiència individual dels socis i col•laboradors es trasllada a un programa d'acceleració que espera adaptar-se a les necessitats de les start-ups participants.

La informació més detallada es pot trobar a la pàgina web de la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme.

Un nou espai

En una primera fase, el projecte de Kenko s’adreça a start-ups amb innovacions digitals en el sector salut. Els projectes que formin part d’aquesta acceleradora rebran un conjunt de serveis orientats a afavorir el seu creixement, maduració i desenvolupament del model de negoci. A més, comptaran amb l'ajuda d'un equip de mentors, la formació d'experts externs, un espai de treball gratuït en una oficina de l’edifici dedicat a la salut TCM6 del TecnoCampus i moltes altres facilitats. L'espai TCM6 està previst que s’ampliï el pròxim mes de febrer amb nous espais per a empreses. 

L’objectiu per al TecnoCampus és que les empreses innovadores, un cop consolidades, puguin establir-se en aquest nou edifici en règim de lloguer.