L'educació emocional, una assignatura pendent

El professorat del Maresme es mobilitza perquè formi part de les habilitats educatives participant del cicle de conferències 'La granja' el 25 de gener

  • Laia Mulà
  • Dijous, 25 Gener 2018 13:31

Ciutat 2017, tot empenta-tecnocampus portes obertes

El professorat del Maresme s'ha proposat que l'educació emocional formi part de les seves habilitats en l'educació dels nens i nenes. Per aconseguir-ho, l'espai del TecnoCampus Mataró acollirà el dijous 25 de gener a les 18.30h una xerrada dins el cicle de conferències 'La Granja'. El cicle, organitzat per EMOTOUR, és el primer destinat als professionals del món educatiu que vol fer arribar l'educació emocional a tot Catalunya i vol donar-los eines pràctiques per resoldre els reptes educatius que se'ls presentin.

Amb més de 1.000 mestres i educadors inscrits, les conferències comptaran amb la participació de professionals del sector com Eva Bach o Jordi Amenós i estaran presentades per Elisabeth Carnicé. Terrassa, Girona, Tarragona i Badalona també podran veure aquesta xerrada durant les pròximes setmanes.

Una granja escola

La Granja és una granja escola de Santa Maria de Palautordera per on passen cada any més de 10.000 infants d'escoles de tota Catalunya. Són pioners en aplicar noves eines educatives relacionades amb l'educació emocional.