David Villa inverteix en una empresa del TecnoCampus

El davanter exbarcelonista aposta per FootballAim, una eina de gestió esportiva

  • Redacció
  • Dijous, 22 Febrer 2018 16:56

David Villa i els seus socis

L’empresa del TecnoCampus FootballAim té un nou soci de renom: el futbolista David Villa. L’exdavanter d’equips com el propi Barça, el València, el Zaragoza o l’Atlético de Madrid juga actualment a la lliga dels Estats Units i ha apostat per entrar a l’accionariat d’aquesta societat maresmenca.  FootballAim ha dissenyat un sistema de gestió que posa a disposició de clubs, entrenadors i jugadors i que permet  desenvolupar metodologies, planificacions de temporada, estadística de les evolucions dels jugadors i equips i el cobrament de les quotes.  Amb aquesta eina, els entrenadors poden fer una millor gestió de l’equip, determinar les seves necessitats i millorar el seu rendiment. Segons Emilio Gómez, cofundador de FootballAim, amb aquesta incorporació, l’empresa vol accelerar l’expansió de la seva aplicació als Estats Units, on actualment hi juga David Villa.

La qualitat de l’eina dissenyada per aquesta empresa, allotjada a la incubadora de nous projectes empresarials del TecnoCampus, ha fet que interessi a un dels centres universitaris del parc: l’Escola Superior de Ciències de la Salut (l’ESCST).
 

Un resum dels millors gols de David Villa

Es farà servir al TecnoCampus

El sistema dissenyat per aquesta empresa serà usat pels responsables acadèmics del grau en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport. A l’assignatura d’Esports Col·lectius I, s’usarà l’eina de FootballAim a partir del curs vinent per treballar les sessions d’entrenament que han de presentar els alumnes. Els alumnes, a més de veure el seu treball, també podran compartir i veure els exercicis i sessions d’entrenament dels altres alumnes. També els permetrà tenir un fitxer d’exercicis per temàtica.

La idea de l’ESCST és introduir les noves tecnologies en l’àmbit de l’entrenament, per millorar el rendiment i optimitzar la gestió a futurs graduats del Grau en CAFE del TecnoCamnpus. FootballAim també col·laborarà amb el TecnoCampus en l’àmbit de les carerres professionals dels estudiants, amb iniciatives com el Fòrum del Talent.