Alumnes i avis juguen a bitlles amb la Wii

Dos estudiants de l’Escola Pia col·laboren amb els casals de la gent gran en un projecte d’emprenedoria social

  • Redacció
  • Dilluns, 16 abril 2018 13:42

Escola Pia als casals de la gent gran

L’Escola Pia Santa Anna imparteix una matèria optativa a 4t d’ESO d’emprenedoria social. Són diversos els projectes que ja s’han posat en marxa, i l’últim ha estat portat a terme per dos nois, l’Aniol Pitarque i en Calvin Lam, que han anat a quatre casals de gent gran de Mataró a organitzar diferents campionats de bitlles amb la videoconsola Wii. Els casals han estat el de Molins, l’Oriol Batista de Cerdanyola, el de la Llàntia i el de Pla d’en Boet.

L’experiència ha estat molt positiva, ja que els alumnes han dut a terme un projecte social que els ha reportat diferents beneficis en la seva formació com a persones, i les persones grans han descobert un joc fàcil de jugar i divertit. Ambdues generacions han passat grans moments plegats i s'ho han passat d'allò més bé.

Escola Pia als casals de la gent gran

Els alumnes, a més, han editat un vídeo per explicar l’experiència i ara tenen la intenció d’enviar el vídeo a tots els casals de gent gran de Mataró perquè incorporin aquesta modalitat entre les diferents activitats que programen.