Pedretes a la Fira de Pessebres

L'assaig del ball dels Pastorets, aquest dissabte

  • Redacció // Foto: cedida
  • Divendres, 14 Desembre 2018 12:07

Ciutat 2017/2018, pedretesEl Ball de les Pedretes és un dels moments més esperats dels Pastorets de Mataró. Tanquen l'escena de la Casa de Naïm i consisteix en una dansa que els actors i actrius més petits de la Sala Cabanyes fan amb entusiasme, al so d'una melodia que –com moltes altres de l'obra– se saben de memòria moltes famílies.

Les Pedretes són especials i aquest dissabte, abans que comenci la temporada de Pastorets, se'n podrà veure un assaig a l'escenari de la Fira de Pessebres i Ornaments de Nadal que hi ha a la plaça de Santa Anna. Els balladors hi seran en una activitat que començarà a les 18:30h i que també comptarà amb un taller de maquillatge. Tot organitzat per la Sala Cabanyes.

Diumenge serà el torn de la coral del Montserrat Solà, que cantarà cançons i nadales per a tothom

No és aquest l'únic reclam de la versió mataronina de la Fira de Santa Llúcia per aquest cap de setmana. L'endemà, diumenge 16, a les 18h i en una hora propícia perquè molts s'hi encaminin tot passejant hi haurà un concert de la Coral de l'escola Montserrat Solà. La coral mataronina dirigida per Helena Blanch interpretarà temes del seu repertori habitual i de temàtica nadalenca.