La Diputació premia de nou el programa Reempresa

Van rebre el premi el TCM i l’Ajuntament de Mataró

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dijous, 20 Juny 2019 12:07

Ciutat 2017/2019, Reempresa saló BizBarcelona

Des que es va posar en marxa el 2012, el centre de Reempresa al  TecnoCampus ha assolit un total de 68 casos de “reempreses d’èxit” (cessions o traspassos de negocis). Amb aquests números, ha estat el centre local a la província de Barcelona amb més casos d’èxit de Reempresa tancats el 2018, motiu pel qual rep el premi de la Diputació de Barcelona.

Fins avui, ha assessorat fins a 231 negocis, els propietaris dels quals volien cedir-lo a un emprenedor, i ha generat 340 processos de negociació. El programa ofereix assessorament gratuït i individual per elaborar el pla de cessió a persones que volen vendre el seu negoci, així com assessorament durant tot el procés de transmissió de l’empresa: des de la primera reunió de presentació fins a la signatura del contracte de compravenda, passant per les fases de negociació i mediació per arribar a un acord.

L'objectiu principal és impulsar i estructurar la transmissió d’empreses com a via de creixement d’activitat econòmica i evitar així el tancament de negocis econòmicament viables i la destrucció d’ocupació als municipis de la comarca.