Arriba la Setmana de l'Emprenedoria al Maresme

Tindrà lloc de l'1 al 5 de juliol

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dilluns, 01 Juliol 2019 08:17

Ciutat 2017/2019, setmana emprenedoria

La Setmana de l'Emprenedoria al Maresme, que aquest any arriba a la 18a edició, oferirà tot un seguit de càpsules formatives perquè les persones que tenen un petit negoci, o s'estan plantejant de posar-lo en marxa, puguin ampliar coneixements en temes com la fiscalitat, la gestió del temps, el màrqueting i la comunicació digital o la reinversió en l'empresa.

De dilluns a divendres, de 9.30 a 14 h, hi ha programats tallers de temàtiques molt diverses: des de projectes d'innovació social, emprendre en femení o 'mindfulness' per a l'emprenedor, fins a com invertir els estalvis que genera el negoci, com portar la comunicació digital o saber els drets i les obligacions fiscals de l'empresari.

L'esdeveniment és una iniciativa impulsada pel Consell Comarcal per facilitar que els emprenedors puguin conèixer tendències i eines que els facilitin la gestió del dia a dia del seu negoci i la millora dels canals de venda dels seus productes. A la vegada, és un bon espai per promoure i fomentar la interrelació entre professionals que poden arribar a crear dinàmiques de col·laboració empresarial.