Nova convocatòria dels premis Creatic

Les candidatures als premis organitzats pel TecnoCampus i l'Ajuntament de Mataró es poden presentar fins al 10 d'octubre del 2019

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dimecres, 31 Juliol 2019 07:58

Ciutat 2017/2019, premis creatic

 Ja s'ha obert el termini per presentar les candidatures als premis Creatic, dirigits a projectes emprenedors, start-ups o noves idees empresarials relacionats amb la tecnologia i la innovació.

De tots els projectes presentats, un comitè format per representants del TecnoCampus i altres entitats col·laboradores, seleccionarà els 10 finalistes. Posteriorment, els escollits hauran de presentar el projecte en un format elevator pitch (presentació ràpida) davant el jurat, que escollirà els tres guanyadors.

El primer premi està dotat amb 12.000 euros, el segon 6.000 i el tercer 3.000. A part, els guanyadors també tindran una bonificació del 50% el primer any per allotjar-se al parc empresarial TecnoCampus i impulsar el seu projecte.
Més suport

Respecte de l’edició anterior d'aquest certamen, s’ha incrementat el nombre d’empreses que col·laboren amb la iniciativa. En particular, els mecenes que fan possible aquests premis són CSV Experts i Bytemaster; FYR Legal, Eignapharma, Minoryx Therapeutics i BStartup; Sabática; Web Manager Service i Palobiofarma, Samcla i Global Berry.