Arriba la Nit Coop 2019!

Coop Maresme organitza per segon any consecutiu la Nit del Cooperativisme, on s'atorgarà l'Ajut Pepa Maca 2019 i se celebra el cooperativisme amb un sopar popular

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dijous, 19 Setembre 2019 08:35

Ciutat 2017/2019, Nit coop

L'Ajut Pepa Maca 2019 es va publicar al mes de juny, amb l'objectiu de reconèixer les iniciatives en clau cooperativa i amb visió de transformació social. Després de recollir les diferents candidatures, és hora de descobrir les iniciatives candidates i d'anunciar la guanyadora de l'Ajut Pepa Maca 2019.

Per fer-ho, s'ha organitzat la 2a Nit del Cooperativisme, també coneguda com a Nit Coop, un acte obert a tothom on coneixerem la iniciativa guanyadora de l'Ajut Pepa Maca 2019, així com totes les que i han participat i podrem gaudir d'un sopar popular.

Aquest any, com a novetat, estrenem un nou emplaçament cooperativista d'aquesta data ja esperada en el calendari. L'edició d'enguany se celebrarà a la Nau Gaudí, antiga seu de la cooperativa La Obrera Mataronense;  un espai que, degut a la seva història i versatilitat, és idoni per a celebrar-hi la Nit Coop.

Així doncs, la 2a Nit del Cooperativisme tindrà lloc el pròxim dimecres 25 de setembre a partir de les 19.00 a la Nau Gaudí (carrer Cooperativa, 47 - Mataró). El sopar popular té un cost de 13,00 €, que caldrà abonar mitjançant la compra d'un tiquet de sopar a l'Espai Culinari Cafè de Mar o a les oficines de Coop Maresme.

Pots inscriure't a l'acte en el següent link: bit.ly/nitcoop2019. O bé, consultant els hashtags #PepaMaca2019 o #NitCoop2019.