El TecnoCampus i l'Escola GEM renoven el conveni col·laboratiu

L'objectiu és aprofundir les relacions en l'àmbit educatiu de tots dos centres

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dijous, 19 Setembre 2019 12:14

Ciutat 2017/2019, conveni gem tecnocampus

Aquesta setmana, l'escola mataronina GEM i el TecnoCampus han firmat la renovació del conveni que permetrà a les dues institucions aprofundir en la seva relació educativa. Els encarregats de signar la continuïtat de l'acord han estat l'alcalde de Mataró i president del TecnoCampus, David Bote, i el president del patronat del GEM, Àlex Araujo. La col·lacobració entre les entitats inclou àmbits com la innovació educativa, les pràctiques, l'emprenedoria o l'orientació universitària.

Entre els beneficis de l'acord hi ha la possibilitat que tenen els alumnes del GEM de participar en activitats com els tallers Linnk, la lliga de debat universitari o les sessions informatives dels diversos graus que s'imparteixen al TecnoCampus. A més, els docents del centre participaran en activitats relacionades amb la innovació educativa que s'organitzen al parc, com les relacionades amb l'emprenedoria universitària.

Novetats

Arran de l'interès manifestat per algunes de les famílies del GEM, el nou acord preveu que aquelles que ho desitgin puguin sumar-se a l’oferta d’allotjament per a estudiants internacionals que fan estada al TecnoCampus. Una acció que  ajuda als joves que venen a estudiar a la ciutat i és alhora una oportunitat per la família de conviure amb altres cultures i llengües.