Nova convocatòria del projecte Consolida't per a autònoms

S'ofereix assessorament i formació gratuïta d'experts en l'àmbit de l'empresa

  • Redacció // Foto: arxiu
  • Dijous, 23 Gener 2020 12:45

Ciutat 2017/2020, programa consolida't

El Departament de Treball, Afers socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya ha obert una nova convocatòria del programa Consolida't, adreçat a microempreses, persones treballadores autònomes, autònomes dependents i exautònoms.

L'objectiu de la iniciativa, que al Maresme el programen el Consell Comarcal (CCM) i la Fundació Universitària Martí l'Humà (FUMH), té l'objectiu de donar suport a la consolidació, l'enfortiment i la reinvenció del treball autònom. Ho fa mitjançant  assessorament i formació gratuïta per part d'experts en l'àmbit de l'empresa. El programa està totalment subvencionat i no té cap cost per a la persona participant.

El 2019 van participar-hi una desena de microempreses i persones autònomes de la comarca (d'Argentona, Arenys de Munt, Calella, Canet de Mar, Mataró, Sant Andreu de Llavaneres i Vilassar de Mar) de diferents sectors: serveis, comercialització, nàutica, salut i alimentació, etc. Dimecres passat, el CCM i la FUMH van organitzar un acte conjunt per acomiadar les persones que han format part de l'edició anterior i donar pas a la nova convocatòria.