'Fridays for Future' arriba a Mataró

El moviment iniciat per la jove estudiant Greta Thunberg, que reclama mesures contra el canvi climàtic, aterra demà a la tarda a la Plaça de les Tereses en forma de manifestació

Fridays for future

Fridays for Future arriba a Mataró després de consolidar-se com un moviment clau a tot el món. La iniciativa liderada per la jove estudiant Greta Thunberg, que aplega joves estudiants cada divendres per manifestar-se contra el canvi climàtic, tindrà la seva pròpia versió a la ciutat demà a partir de les 16.30 hores a la Plaça de les Tereses. 

D'aquesta manera, els mataronins i mataronines tindran l'oportunitat d'exigir polítiques a favor de la sostenibilitat i la protecció del medi ambient. Ho faran dos dies abans dels comicis municipals amb l'objectiu de fer arribar la seva crida als candidats a l'alcaldia del municipi i reclamar mesures concretes als programes electorals a escala local.

Els estudiants no només sortiran a manifestar-se a Mataró, sinó que les concentracions també tindran lloc a altres punts d'Europa com, per exemple, Barcelona (amb una mobilització des de la plaça Universitat fins a la plaça de Sant Jaume) o Brussel·les.