Novetats de la temporada turística i de platja

Millores en el servei de bany adaptat, un canal d'entrada i sortida d'embarcacions i una nova zona esportiva a la platja del Varador són alguns dels canvis destacats

Ciutat 2017/2019, PLATJA VARADOR

La regidora de Promoció de Ciutat, Núria Moreno, va presentar dimecres passat les novetats de la temporada turística i de platja d'enguany.

Entre les principals modificacions destaquen les millores en el servei de bany adaptat a la platja del Varador, a la passera més propera a la zona del mòdul de la Creu Roja, que disposa d’un pas adaptat per a l’ús de cadira amfíbia. D'altra banda, s'ha creat un carril d'entrada i sortida de 25 metres també a la platja del Varador, per garantir la seguretat de banyistes i usuaris d'embarcacions lleugeres com caiacs o pàdel surf.

A més a més, està previst que en el mateix espai s'instal·li a finals de juliol una nova zona esportiva multi-funcional amb una superfície de 72,3 metres quadrats.

Per acabar, l'oferta d'activitats nàutiques al Port de Mataró s'amplia amb les embarcacions ràpides de Fun Water Sports i el surf de vela de l'Escola de Vela de Mataró, i es duran a terme visites guiades en diversos idiomes.