Imprimir aquesta pàgina

Fernàndez vol avançar en habitatge per un Mataró lliure de desnonaments

El candidat assegura que el Benestar Social serà la màxima prioritat del seu govern

Quim Fernàndez miting

El candidat de CiU a l'alcaldia de Mataró, Joaquim Fernàndez, marca el benestar de les persones "com la màxima prioritat de la seva acció de govern". Per a Fernàndez, "és necessari un impuls econòmic que permeti millorar la qualitat del benestar" i, per això, basa el seu programa en el benestar social i la promoció econòmica. El convergent ha apostat per facilitar l'accés directe als serveis socials a tota la població de forma "justa i adequada". L'alcaldable ha dit que seguirà negociant amb les entitats financeres "perquè els habitatges buits es posin a disposició de les famílies" i que vol "un Mataró lliure de desnonaments". També preveu afavorir la integració dels infants als centres educatius.

Precisament la intenció de CiU Mataró per a garantir la integració dels infants a totes les activitats que es deriven de l'escolarització, implica oferir els recursos materials complementaris no gratuïts "perquè els infants més vulnerables tinguin els llibres i el material escolar necessari".

Joaquim Fernàndez subratlla que facilitaran les reformes bàsiques als domicilis de gent gran vulnerable "per a garantir adequades condicions de vida" i que fomentaran la creació d'una xarxa de voluntaris per als avis. El cap de llista de CiU a la capital del Maresme explica que "volen potenciar l'autonomia personal". "Promourem la contractació de persones amb discapacitat perquè puguin assolir la independència econòmica i facilitarem recursos a les persones amb discapacitat o en situació de dependència", diu el candidat de CiU a Mataró, Joaquim Fernàndez.