CiU lamenta que el PSC no hagi nomenat els nous presidents de les empreses i fundacions municipals

Els regidors Quim Fernàndez, Núria Calpe i Dolors Guillén renuncien a la presidència de l’EPE Mataró Audiovisual, Pumsa i la Fundació Tecnocampus, respectivament

Ciutat, 2017- mataro audiovisual

Els regidors del grup municipal de CiU Mataró / PDeCat Quim Fernàndez, Núria Calpe i Dolors Guillén han presentat oficialment la seva renúncia al capdavant de la presidència de l’EPE Mataró Audiovisual, Pumsa i de la Fundació TecnoCampus, respectivament. Els regidors del grup van renunciar a les seves competències delegades el passat 5 d’octubre després d’anunciar el trencament del pacte de govern amb el partit socialista de Mataró. En aquell moment, però, no van presentar la renúncia a altres responsabilitats al capdavant de les empreses i fundacions municipals, ja que afirmen que en aquests casos ha de ser el Ple Municipal o la Junta General de l’empresa qui aprovi el cessament i nomeni el nou president.

Mentre que Joaquim Fernàndez, cap de llista i regidor de Cultura i Participació Ciutadana fins al mes passat, ocupava la presidència de l'EPE Mataró Audiovisual, Núria Calpe, anterior regidora d'Urbanisme estava al capdavant de l'empresa municipal Pumsa. Per últim, Dolors Guillén, anterior regidora de Promoció Econòmica i Innovació, ostentava la presidència de la Fundació TecnoCampus.

Crítiques al PSC

Després d'un mes des del trencament de l’acord de govern acusen l’actual govern socialista de no haver trobat els consensos suficients per portar a aprovació d’aquests òrgans els expedients corresponents. Des del grup municipal de CiU Mataró /PDeCat critiquen que el PSC encara no hagi nomenat els nous càrrecs i demanen que ho faci pròximament.