Sense notícies dels projectes votats mig any després

Queixa de CiU al govern pels pressupostos participatius

  • Redacció // Foto: arxiu
  • Dijous, 06 Setembre 2018 12:19

Ple municipal d'Abril

Mataró va portar a terme a principis del 2018 un procés de Pressupostos Participatius, als que s’ha destinat una dotació econòmica de 500.000 euros. La ciutadania va poder participar en el procés i decidir a través d’una votació popular quins són els projectes que es beneficiaran per primera vegada d’aquest pressupost. D'ençà que es van fer públics els projectes guanyadors, denuncia el grup municipal de CiU, l'Ajuntament no ha mogut fitxa.

Els convergents denuncien “la credibilitat i la continuïtat del procés dels Pressupostos Participatius depèn del grau d’execució d’aquests projectes” i afegeixen que “ja han passat sis mesos” i no els consta “que s’hagi fet res” referent a les propostes.

 

Què es va escollir?
En concret, els projectes triats són la instal·lació de tendals per a evitar l’exposició solar en escoles i escoles bressol de la ciutat; renovació dels jocs d’exterior dels patis escolars amb propostes de moviment, cooperatives i d’imaginació; fer que la Plaça Santa Anna sigui més agradable; adequació de corre-cans per a gossos i arreglar tots els forats de les voreres que estan malmeses segons prioritat.

Taula pressupostos participatius