El Consorci Sanitari del Maresme ajorna el trasllat de llits de l’Hospital de Sant Jaume

Bote i el regidor de Salut, Joan Vinzo, havien demanat una moratòria del traspàs per la seva imminència

  • Redacció
  • Dimecres, 02 Setembre 2015 11:25

Ciutat 2014/2015, Hospital antic de Mataró

El Consorci Sanitari del Maresme ha comunicat que ajorna el trasllat de llits de l’Hospital de Sant Jaume i Santa Magdalena que s’havia de produir aquesta primera setmana de setembre. La decisió va ser comunicada ahir a l’alcalde de Mataró, David Bote, que s’ha mostrat molt satisfet per la notícia i ha agraït el suport dels grups municipals.

El Consorci Sanitari del Maresme ha cedit davant la petició d’una moratòria pel trasllat de llits de l’Hospital de Sant Jaume i Santa Magdalena que fa uns dies van demanar l’alcalde David Bote i el regidor de Salut, Joan Vinzo. El president del CSdM, Josep Mañach, va comunicar la decisió per telèfon a Bote, que s’ha mostrat molt satisfet. El govern municipal va reclamar que s’ajornés el traspàs de llits almenys unes setmanes per la imminència d’aquest trasllat, que s’havia de produir aquesta mateixa primera setmana de setembre.

Durant els darrers dies, Bote havia rebut el suport dels grups municipals del consistori, disposats a articular un front comú per a fer front al cessament de l’activitat de l’Hospital de Sant Jaume i Santa Magdalena, que podria convertir-se únicament en un centre de dia.