Una cinquantena de persones contra el 155 i la possible convocatòria d'eleccions

Es reuneixen davant l'Ajuntament per mostrar la seva preocupació per la situació política en constant canvi i demanar solucions

  • Laia Mulà / Daniel Ferrer
  • Divendres, 27 Octubre 2017 10:20

Concentració CDR Mataró

El Comitè de Defensa del Referèndum de Mataró (CDR), format per diverses associacions i persones a títol particular, va reunir dijous a la tarda prop d'una cinquantena de persones a davant l'Ajuntament de Mataró. Sota crits de 'Convergència se'ns acaba la paciència' i amb pancartes demanant la 'llibertat pels presos polítics', els manifestants van rebutjar les actuacions del govern espanyol per la seva voluntat d'aplicar l'Article 155. També van demanar al govern de la Generalitat que actués en favor del poble i compleixi el mandat popular del Referèndum de l'1 d'octubre.

Volien fer soroll

La concentració va tenir lloc a les 18.30h de la tarda, només mitja hora abans del Ple Municipal del mes d'octubre, el qual havia estat ajornat en diverses ocasions per la situació política del moment. La voluntat dels manifestants, com van comunicar públicament, era fer soroll durant el Ple i així mostrar el seu desacord amb les decisions preses per alguns partits polítics, els quals tenen representants a l'Ajuntament de Mataró.