Temps de màgia al Parc Central

Atraccions i carpa amb activitats a FiraMàgic

  • Redacció // Fotos: cedides
  • Dimarts, 04 Desembre 2018 00:00

Ciutat 2017/2018, firamàgic
La campanya de Nadal ja és aquí i això a Mataró és sinònim de màgia, de parc d'atraccions, de carpa amb activitats i tots els al·licients al Parc Central Nou. FiraMàgic ja s'ha consolidat com l'atracció per excel·lència del Nadal a la ciutat i obre les seves portes el pròxim dimecres 5 de desembre i estarà obert fins al mateix 6 de gener.

FiraMàgic té com a gran reclam el ser la segona fira d'atraccions més important de la ciutat, durant totes les festes oferint diversió en família. Per aquestes atraccions hi haurà una oferta de llançament amb fitxes de regal per la compra d'abonaments durant els dos primers dies de la fira.

Ciutat 2017/2018, firamàgic

Activitats variades

FiraMàgic oferirà un munt d'activitats i propostes per a petits i grans en el seu parc d'il·lusió i diversió a l'abast de tothom perquè es troba a un punt molt concorregut de la ciutat. Fa 14 anys que Fira Màgic situa una immensa carpa de Nadal d'uns 200 metres quadrats a l'espai Firal del Parc Central, on diàriament es faran activitats de tot tipus. Dijous 6, per exemple hi haurà presència de 'La Patrulla Canina'.

A Disneyland París: El sorteig, el gran reclam
Els assistents a la FiraMàgic podran entrar, com a gran reclam, en el sorteig d'una estada a Disneyland París per a dues persones durant dues nits. Es tracta d'un regal valorat en 1.000 euros que, de ben segur, seria un gran regal per a tothom.