"Som grocs, Pau" recapta 4.556 euros

La festa solidària que es va celebrar el passat dissabte a la Plaça Santa Anna, va aplegar a centenars de persones

  • Redacció // Foto: Daniel Ferrer
  • Dijous, 21 Novembre 2019 12:05

Dissabte passat, centenars de persones es van aplegar a la plaça Santa Anna per participar en la celebració de la primera festa solidària "Som grocs, Pau". Amb les diferents activitats organitzades, es van recaptar un total de 4.556 euros, xifra que va destinada íntegrament a l'Hospital Sant Joan de Déu amb l'objectiu de seguir investigant la síndrome nefròtica infantil, la malaltia minoritària que pateix en Pau.

La festa va comptar amb una cercavila de gegants, activitats a la plaça de Santa Anna (com ara pintacares, jocs gegants a càrrec de Pinxo Carbassó i la presència de les Bruixes de Burriac) i molta música. Dalt l'escenari van actuar-hi el grup d'animació infantil La Balluga, que va fer ballar petits i grans al ritme de les seves cançons, i el cantant mataroní Joan Lorente, que, a part de tocar alguns dels temes del seu últim disc, va interpretar l'himne del moviment "Som grocs, Pau", que va posar la cirereta final a la festa.

Ciutat 2017/2019, festa solidaria som grocs pau

També els Capgrossos de Mataró van sumar-se a la iniciativa solidària i van fer un pilar de quatre on l'enxaneta portava una samarreta groga amb el logo "Som grocs, Pau".
Una seixantena de col·laboradors i patrocinadors van fer possible la festa, entre ells tots els comerços, entitats i empreses locals que van aportar productes per la gran rifa solidària.