L'onada de donacions solidàries no s'atura

La solidaritat de les empreses de la zona continua ben present, ja sigui amb mascaretes, material sanitari o altres tipus de mostres de suport

Donacions

Amb la crisi sanitària provocada per la COVID-19 (que sembla que es comença a pal·liar) són moltes les empreses, associacions i persones de la comarca que van fer el pas per tal de cobrir les altes necessitats de material dels centres sanitaris, que es veien totalment desbordats. Si a l'inici de la pandèmia parlàvem de les primeres donacions, dies després de la iniciativa per fabricar pantalles protectores o fa una setmana parlàvem de les donacions de bates i mascaretes reutilitzables, el més positiu és que aquesta onada de donacions solidàries no s'ha aturat.

Una de les empreses que ha posat a treballar les seves màquines en favor de la causa per aturar el coronavirus és l'empresa mataronina Brooklin 23 que ha fabricat i donat més de 3.000, i que ens ensenya el procés de fabricació en aquest vídeo:

Mascaretes
Una altra donació destacada és la que ha fet la propietària de l'empresa tèxtil Rocho, Montserrat Sahagun Fanals, que ha donat 2.000 mascaretes sanitàries a l'Hospital de Mataró.

Les farmàcies de Mataró donen 3.000 gels desinfectants

També el col·lectiu de Farmàcies de Mataró s’ha unit per tal de fer una donació de 3.000 gels hidroalcohòlics de 500ml, per tal d’ajudar a les persones més vulnerables de la pandèmia.

Gels donació

"Vam preguntar a l’Ajuntament quines necessitats tenien per poder col·laborar i ens van comunicar que necessitaven gels hidroalcohòlics per les residències de gent gran, centres Sociosanitaris, el Servei d’atenció Domiciliària i Centres Residencials d’Acció Educativa de la ciutat", ens expliquen. D'aquesta manera, el dijous passat dia 9 van fer entrega a l’Ajuntament de tot el material per començar a distribuir-lo.

Altres donacions rebudes | @csdmaresme