Confiscats més de 50 kg de droga en el maleter d’un cotxe

El conductor del cotxe segueix fugit i, segons fonts policials, els 54 kg podrien ser d’haixix

  • Anna Galdon
  • Dilluns, 05 Novembre 2018 16:03

droga maleter haixix

La Policia Local ha informat aquest dilluns de la troballa, diumenge 4 de novembre, de 54 kilograms de droga en el maleter d’un cotxe. 

Els fets van passar a les 15.30 h, quan agents de la policia van demanar al conductor del vehicle que s’aturés a la plaça de Granollers perquè portava els vidres davanters tintats. En lloc d’aturar-se, el vehicle es va fugar i la Policia Local va iniciar-ne la persecució. A l’altura de la Via Europa amb el carrer d’Alemanya, el cotxe fugit va xocar amb un altre vehicle, sense causar ferits. Va ser aleshores quan el conductor va sortir del cotxe i va marxar corrent sent perseguit pels agents locals sense que aquests el poguessin detenir.

En obrir el maleter els agents van trobar els més de 50 kg de l'una substància estupefaent que, segons fonts policials, podria ser haixix. Durant la persecució al conductor del vehicle, que segueix fugit, un agent va resultar ferit greu en lesionar-se el braç.

El vehicle ha estat traslladat a les dependències policials i les diligències iniciades han estat traspassades al Cos de Mossos d’Esquadra per la continuació de les investigacions.