Detingut el presumpte autor dels trets que han causat un ferit lleu a Mataró

Els fets van passar dijous a primera hora de la tarda al barri de Rocafonda

  • ACN / Redacció
  • Dijous, 18 Juliol 2019 18:32

Carrer Poeta Punsola

Els Mossos d'Esquadra van detenir ahir, cap a dos quarts de nou de la nit, el presumpte autor dels trets que van causar un ferit lleu a primera hora de la tarda al barri de Rocafonda de Mataró.

Els fets

Al voltant de les 15.30 h de dijous, la policia va rebre l'avís advertint que hi havia hagut un incident amb trets a l’altura del carrer Poeta Josep Punsola, a tocar del carrer Pablo Picasso. A causa del tiroteig, va resultar ferit lleu un home de 43 anys a qui el Servei d’Emergències Mèdiques va traslladar a l’Hospital de Mataró. Segons fonts coneixedores dels fets, el projectil no li va impactar de forma directa, sinó que li va tocar lleugerament el cos després d’impactar amb un altre element.

Antecedents a la zona

Es tracta del segon tiroteig al barri de Rocafonda en els últims sis mesos. A finals de gener, els Mossos ja van detenir un home per disparar contra un altre  en ple carrer, molt a prop del lloc on hi ha hagut l’incident aquest dijous. Aquell dia, dos homes havien discutit, en una baralla que va acabar amb un ferit per una ganivetada i un altre per arma de foc.

En paral·lel als fets de Mataró d'aquest dijous, els Mossos d'Esquadra continuen investigant dos altres incidents ocorreguts recentment amb arma de foc a Barcelona i l'Hospitalet de Llobregat.