Intervenen un cultiu de 800 plantes de marihuana a Premià de Dalt

Els Mossos d'Esquadra van detenir un home de 51 anys, de nacionalitat búlgara i veí de municipi

Marihuana, Premià de Dalt

Els agents dels Mossos d'Esquadra van detenir a principis de mes un home de 51 anys, de nacionalitat búlgara i veí de Premià de Dalt, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública en la vessant del tràfic de drogues i per defraudació de fluid elèctric.

La investigació va iniciar a principis d'abril, quan el cos de policia va tenir coneixement que es cultivava marihuana en un domicili del carrer Balmes. A partir d'aquí, van comprovar diversos indicis com les finestres permanentment tancades, l'aire condicionat funcionant les 24 hores i la forta olor a marihuana, que corroboraven els fets. A més, un informe de la companyia elèctrica va confirmar l’elevat consum i també la connexió fraudulenta a la xarxa, fet que provocava problemes en el subministrament elèctric de la zona.

A principis d'octubre, l'home va ser detingut quan sortia de la casa. En el registre posterior s'hi van intervenir prop de 800 plantes de marihuana, distribuïdes en diferents estances, i es va procedir al desmantellament de la infraestructura pel cultiu com les làmpades halògenes, aparells d’aire condicionat, sistema de ventilació i reg, entre d’altres.

Després de declarar en dependències policials, el detingut va quedar en llibertat a l’espera de ser citat per l’autoritat judicial.