Llibertat amb càrrecs per les dues dones detingudes per explotar sexualment una menor

Les arrestades, una amb domicili a Mataró i l'altra a Barcelona, van captar la noia en un local d'oci nocturn després d'oferir-li un treball com a relacions públiques

  • ACN // Foto: Daniel Ferrer
  • Dimarts, 17 Desembre 2019 12:27

Mossos d'Esquadra

Llibertat amb càrrecs per les dues dones detingudes pels Mossos d'Esquadra per explotar sexualment una menor a Barcelona. El 10 de desembre els agents van entrar als seus domicilis de Barcelona i Mataró, on, a més a més, van intervenir una arma de foc i 7.650 euros en efectiu.

Tot va començar quan les acusades van captar a la menor en un local d'oci nocturn de la capital catalana després d'oferir-li un treball com a relacions públiques en el mateix establiment. La noia, que havia arribat a la ciutat amb uns amis per passar-hi uns dies, va acceptar la proposta i es va traslladar a viure al domicili que una de les dones tenia a Barcelona. A partir d'aquí, les detingudes van començar a obligar la menor a consumir substàncies estupefaents i a mantenir relacions sexuals amb homes a canvi de diners. La noia, a més a més, va rebre diverses amenaces amb una arma de foc quan es negava a complir les ordres.