Intervenen material sanitari que es volia vendre a preus abusius

Les 926 mascaretes i 2.900 guants requisats per la Policia Local de Mataró es posarà a disposició dels serveis sanitaris

Material Coronavirus

La Policia Local de Mataró ha intervingut, aquest matí, una furgoneta que portava mascaretes i guants de protecció a un comerç que ja n'estava venent a preus abusius. Tot el material intervingut, concretament 926 mascaretes i 2.900 guants, es posarà a disposició dels serveis sanitaris.

Una unitat policial havia observat que s’estaven venent mascaretes i guants a preus elevats en un establiment comercial de l’avinguda del Perú, i això ha provocat l'actuació policial que ha servit per interceptar una furgoneta de repartiment quan el vehicle anava a descarregar el material sanitari a la botiga per a la seva venda.

Les mascaretes, de diferents tipus, es venien a 10 € el paquet de 3 (les més senzilles) i 10 € les de major protecció. En el cas dels guants, es posaven a la venda per 10 € la caixa de 100 unitats. El titular de l’establiment no ha acreditat la procedència del material sanitari.

La Policia Local ha aixecat acta administrativa contra el titular de l’establiment i la persona que conduïa la furgoneta, que es trasllada a la Delegació del Govern perquè determini sobre el resultat de la presumpta infracció, en relació a les restriccions de comercialització i distribució de material sanitari establertes per l’Estat amb motiu de l’estat d’alarma pel coronavirus.