Intervenen 1800 plantes de Marihuana en una finca rústica de Mataró

Hi ha tres persones investigades per delicte contra la salut pública i també per defraudació de fluid elèctric

Marihuana Mataró 2020

El cos dels Mossos d'Esquadra va intervenir el passat 30 d'abril una plantació il·legal de Marihuana, amb prop de 1.800 plantes, en una finca rústica. Un grup d'agents de la comissaria de Mataró situada al Nord de la ciutat.

Feia mesos, des de finals de l'any 2019, que es tenia coneixement que en aquesta nau situada en una finca rústica al Nord de la ciutat s'hi podria estar cultivant marihuana. La investigació va donar els seus fruits fa poques setmanes i finalment el 30 d'abril van procedir a l'entrada i registra a la nau que es va saldar amb la intervenció de gairebé 1800 plantes i el desmantellament de tota la infraestructura de cultiu en interior. 

Tres persones, entre elles els propietaris de la finca, han estat encartades a la investigació i a hores d'ara encara s'està investigant el grau de participació de cadascuna d'elles.

Marihuana Mataró 2020

Manipulació elèctrica

Els agents de Mossos, juntament amb tècnics de la companya subministradora de llum, van comprovar que també s'havia manipulat la instal·lació elèctrica amb el que a banda d'un delicte contra la salut pública, per tràfic de drogues, també seran investigats per "defraudació de fluid elèctric".