El Ple aprova la reconversió de l’antiga Seat Prades en pisos i un parc urbà

Es preveu que els futurs locals en planta baixa de la promoció es destinin a allotjar un casal per a la gent gran

Ciutat 2017/2018, seat prades

El Ple de l’Ajuntament va aprovar aquesta setmana un text refós del Pla de millora urbana del sector Maresme-Toló, que preveu transformar els sòls de l’antic concessionari Seat Prades en una promoció residencial, amb espais d’ús terciari i una reserva del 42% per a sòl públic. 

El Pla de millora preveu integrar el sector a la ciutat, amb la premissa també d’obrir-se a la façana litoral, mitjançant la reurbanització dels carrers que l’envolten. En aquest sentit, la finalitat del projecte passa perquè el carrer de Juan José Navarro gairebé dobli amplada i perquè el carrer de Toló també guanyi espai per als vianants mitjançant construccions porxades.

A més a més, es plantegen tres cossos lineals d’edificis d’habitatges disposats en forma d’U amb façana als carrers de Juan José Navarro, de Toló i Camí Ral, amb diferents alçades adaptades a cada vial.

Habitatge protegit i ús terciari 

Els edificis configuraran un pati obert d’ús privatiu que s’obrirà a un parc urbà públic que arribarà fins a l’avinguda del Maresme. El sostre màxim per habitatge és de 7.858 metres quadrats, un 30% dels quals es destinaran a habitatge protegit. D’altra banda, es preveu un mínim de 1.500 metres quadrats de sostre terciari i comercial.

Des del consistori s’estudia la possibilitat que un dels futurs locals en planta baixa de la promoció pugui destinar-se a equipament de barri per atendre les demandes veïnals de disposar d’un nou casal de la gent gran.