Els Capgrossos repeteixen el 3 de 9 amb folre i estrenen el 7 de 8

Després d'un intent desmuntat, el primer 4 de 9 amb folre de la temporada dels Minyons de Terrassa va fer llenya

  • Laia Mulà
  • Dilluns, 19 Juny 2017 12:01

Capgrossos a Cornellà

Tot i que encara quedaven uns dies per estrenar oficialment l'estiu, arribats a mitjans de juny el sol i la calor cremaven més del costum a la plaça de l'Església de Cornellà de Llobregat, on els Capgrossos de Mataró tenien una cita amb la colla local i els Minyons de Terrassa. Els de la camisa de color blau marina van continuar treballant per situar els fonaments de la que esperen que sigui una bona temporada. Tot i els problemes per aguantar la calor i ser un nombre just de camises a plaça, els de Mataró van mantenir el llistó descarregant un 4 de 8, seguit del 3 de 9 amb folre que ja dominen enguany.

Capgrossos a Cornellà
Van acabar en tercera ronda amb el primer 7 de 8 de la temporada, una construcció més complexa i que va suposar l'estrena d'alguns membres del tronc. Això, però, no va suposar un impediment per descarregar la gran estructura del castell de vuit pisos. Per últim, un súper vano de 5 va cloure la diada pels Capgrossos. Per la seva banda, els castellers de la colla local durant la Festa Major de Corpus van descarregar el 5 de 7, el 4 de 7 i el 3 de 7, acabant amb un pilar de 5.

Els Minyons van fer llenya

La colla de Terrassa, una de les més destacades del panorama casteller, va encarar el primer 4 de 9 amb folre de la temporada després de descarregar sense dificultats un 3 de 9 amb folre. L'intent desmuntat en segona ronda no va impedir que els Minyons tornessin a intentar el castell de 9 pisos, aquesta vegada fent llenya a la carregada. Van acabar amb el 5 de 8 i el pilar de 6.