El pilar de 7 arriba a Lleida

Els Capgrossos volen gamma extra aquest dissabte a Reus

  • Redacció
  • Dilluns, 02 Octubre 2017 11:42

Capgrossos a Lleida

Els Capgrossos de Mataró van actuar dissabte a Lleida, en la més llunyana de les seves places talismà. Fa 18 anys que són fixes a les festes de Sant Miquel i la Paeria va ser testimoni del l'onzè 3 de 9 de l'any i de dos nous 5 i torre de 8. Va ser però en la ronda de pilars on els de blau van brillar estrenant el pilar de 7 amb folre, que no descarregaven des de feia dos anys.

El pilar es va comportar a la perfecció en la plaça en què el 2005 els Capgrossos l'havien carregat per primer cop. Va ser el colofó a una jornada pensada en clau de preparació de la diada del Mercadal, a Reus.

Tres assajos pel Mercadal
I és que els Capgrossos afronten dissabte una diada que volen de màxims, al costat de les quatre colles de 10 del país i dels Xiquets de Reus. Als Capgrossos els agradaria poder repetir i fins i tot superar l'actuació de Les Santes, plantejant-se de nou tant la torre com el 5 de 9. Per fer possibles els gamma extra han preparat dos assajos especials aquesta setmana: dijous i divendres. I ofereixen a tothom que vagi a Reus a fer pinya transport, samarreta i sopar entaulats posterior a l'actuació.
Capgrossos de Mataró, capgrossos 5 de 9 concurs