Final de festa amb els millors castells

Els Capgrossos tanquen temporada a Terrassa amb ganes de gamma extra

  • Redacció
  • Divendres, 17 Novembre 2017 11:55

El peu del 5 de 9 dels Capgrossos

El teló casteller és a punt de baixar del tot. Aquest diumenge a Terrassa acaba la temporada i ho fa amb protagonisme pels Capgrossos, que és una de les dues colles convidades a la diada dels Minyons egarencs. Els de Mataró volen arrodonir el seu millor any i treballen per portar de nou castells de gamma extra a plaça. Ho van fer per Les Santes a Mataró, pel Mercadal a Reus, per Sant Narcís a Girona i per Tots Sants a Vilafranca. Una cinquena diada amb castells de la màxima dificultat seria el millor colofó possible a aquesta temporada.

La colla maresmenca fa una darrera crida als seus membres i aficionats per omplir el local en l'últim assaig, aquest vespre. De les proves que puguin fer al local dependrà el programa de castells per aquest diumenge. Els castells bàsics de 9, la torre i el 5 de 9 amb folre i també el pilar de 8 amb folre i manilles entren dins les possibilitats. Aquest últim, que va quedar en carregat a Vilafranca, és l'únic gran castell incomplet en l'haver de la colla blava enguany.

Per l'últim assaig d'aquesta nit els Capgrossos obsequiaran amb un refrigeri a tots els assistents. Igualment faran una foto final de temporada i posteriorment faran una festa a la Cocteleria 54 del Polígon del Pla d'en Boet.