Els Capgrossos volen apujar una marxa castellera

A Gràcia han estrenat la torre de 8 els últims anys

  • Laia Mulà // Fotos: Capgrossos
  • Divendres, 18 Maig 2018 00:00

Capgrossos Mataró, capgrossos a badalona

Diumenge 20 de maig arriba una de les cites castelleres destacades dels Capgrossos de Mataró per aquest any 2018: la diada a Gràcia. Serà a les 12h a la plaça de la Vila de Gràcia de Barcelona i comptarà amb els Castellers de la Vila de Gràcia i els Nens del Vendrell. Aquesta és una plaça important pels de la camisa de color blau marí perquè sol ser la que dóna el tret de sortida a la part més intensa d’aquest primer tram de temporada i perquè és la plaça on, en els últims anys, hi han estrenat la torre de 8 amb folre.

El cap de colla assegura que, tot i que encara no hi ha res decidit, aquest castell podria entrar en la seva actuació. Les diades de Cerdanyola, dia 26,  i Berga, dia 27,  completaran el maig blau.

A les Festes de Badalona
El diumenge passat, dia 13 de maig, els Capgrossos de Mataró van actuar a Badalona amb motiu de les Festes de Maig, acompanyats de la colla amfitriona i dels Xiquets del Serrallo. Els de Mataró van descarregar sense gaires dificultats el 5 de 7, el 4 de 8 i el 7 de 7. Per acabar, la cirereta del pastís van ser els dos pilars de cinc dels de la camisa blau marí.