Imprimir aquesta pàgina

Del Born a començar a pensar en el Concurs

Els Capgrossos fan doblet de 8 i 9 de 7 a Barcelona i divendres inicien la seva campanya amb un assaig a Santa Anna

Els Capgrossos de Mataró van ser fidels a la seva cita amb l'Onze de Setembre i la Diada de 1714 que la colla Jove de Barcelona organitza davant del mercat del Born. Els de la camisa blava van baixar prestacions respecte anys anteriors en aquesta cita i van optar pels dos castells bàsics de 8 i el 9 de 7, castell i estructura que rarament entra dins els seus registres. El 3 és el primer d'aquest segon tram i el 9 no el completaven des d'inicis de la temporada, a la diada del seu local.

Van acompanyar els Capgrossos la colla amfitriona, amb la gamma alta de 7 i els Nens del Vendrell, amb la clàssica de 8.

Assaig de pinyes a Santa Anna

Assaig casteller plaça Santa Anna

La següent cita dels Capgrossos és aquest divendres a la Plaça de Santa Anna. Hi fan l'assaig que ha d'encetar la campanya prèvia al Concurs de Tarragona previst pel 7 d'octubre i on es proposen fer la seva millor diada en el gran esdeveniment casteller. Els Capgrossos convoquen a les 21h divendres a Santa Anna amb la voluntat de poder assajar les grans pinyes de castells de 9 i gamma extra.