Nou Gaudí per votació popular

Els espectadors podran escollir entre els films nominats

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dijous, 18 Gener 2018 09:49

Cultura 2018, premis gaudí

L’Acadèmia del Cinema Català vol reconèixer el paper que juga el públic en el cinema i amb aquest objectiu crea el Premi Especial del Públic a la Millor Pel·lícula, una iniciativa que obre els Premis Gaudí a la votació dels espectadors per sumar un reconeixement popular a les 22 categories de l’actual palmarès.

Així, fins al dia 22 de gener a les 20h es pot votar al web de l’Acadèmia la millor pel·lícula catalana de l’any, de les vuit nominades en les categories de Millor Pel·lícula i Millor Pel·lícula en llengua no catalana: 'Brava', 'Estiu 1993', 'Incerta glòria', 'La película de nuestra vida', 'Júlia ist', 'La librería', 'La llamada' i 'Tierra firme'. El títol guanyador es farà públic amb la resta de categories durant la Gala dels Premis Gaudí.

Entre tots els participants se sortejarà una entrada doble per assistir a la cerimònia de lliurament dels guardons el pròxim 28 de gener a l’Auditori del Fòrum CCIB, un passi VIP doble per anar als cinemes durant un any i una subscripció anual a FilminCAT.

L’Acadèmia ret homenatge enguany als nou títols guanyadors del Gaudí a la Millor pel·lícula amb '10 trets', un tràiler dirigit per Dani Torres i ple de referències a les deu produccions que l'han guanyat.