'Èdip' i 'La Resposta' de Sílvia Munt, a la tardor del Monumental

La temporada d’arts escèniques comptarà amb cinc amb espectacles teatre, circ i dansa

Èdip de la Perla29

La Direcció de Cultura de Mataró presenta la nova Temporada Estable de Teatre i Dansa de cara a la pròxima tardor amb cinc muntatges de teatre, circ i dansa. Es podran veure al Teatre Monumental entre el 5 d’octubre i el 2 de desembre i compta amb grans noms com el d’Emma Vilarasau, Julio Manrique, Sílvia Munt o la mataronina Clara de Ramon.

Sopa de pollastre amb ordi obre la temporada

La programació

La temporada començarà el 5 d’octubre amb ‘Sopa de pollastre amb ordi’, dirigida per Ferran Utzet i amb un repartiment format per noms com Màrcia Cisteró, Míriam Alamany i Ricard Farré. És un text d’una gran càrrega emotiva escrit per Arnold Wesker, que recull la pèrdua de les il·lusions i dels ideals.

La segona cita teatral serà ‘Èdip’, especacle d’Oriol Broggi que comptarà amb una doble funció. Julio Manrique es posa a la pell del rei de Tebes en una de les grans tragèdies de Sòfocles. A part de Manrique, la crítica ha aplaudit també la interpretació de la mataronina Clara de Ramon.

El teatre clàssic donarà pas a una producció de dansa de primera dirigida per Roberto Olivan el pròxim 9 de novembre. Es tracta de ‘Cuculand Souvenir’, un muntatge que juga amb la gravetat, els cossos, les llums, la plasticitat i els sons.

Cuculand Souvenir, la quota de dansa

La següent cita serà el 24 de novembre d’un espectacle que encara no s’ha estrenat però podria ser un dels èxits de la temporada, el qual compta amb un repartiment de luxe amb Emma Vilarassau, Francesc Garrido i Ferran Rañé. Es tracta de ‘La resposta’ de Sílvia Munt.

La temporada acabarà el 2 de desembre amb el circ de ‘Rhumans’, dirigit per Jordi Aspa. Serà el tercer espectacle de la trilogia clownesca iniciada amb ‘Rhum’ i ‘Rhümia’ amb els pallassos Jordi Martínez, Joan Arqué, Roger Julià, Pepino Pascual i Mauro Paganini.

La compra d’abonaments

La venda de nous abonaments serà del 25 al 29 de juny a les oficines de la Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró (de dilluns a divendres de 9 a 14h i de dimecres a divendres de 18 a 20h del vespre). El preu dels abonaments és de 66 € a la platea i de 55,2 € a l’amfiteatre. A partir del 2 de juliol es podran comprar les entrades individuals.