Josep Maria Pou, Mario Gas i Rosa Boladeras, a la nova temporada estable del Monumental

Els espectacles tindran lloc del 25 de gener al 3 de maig de 2020

  • Redacció // Fotos: Cedides
  • Dimarts, 17 Desembre 2019 09:02

Viejo amigo Ciceron

La nova temporada estable del Teatre Monumental, que tindrà lloc entre el 25 de gener i el 3 de maig de 2020, combinarà clàssics actualitzats, dansa i espectacles innovadors. Entre els seus protagonistes s'hi comptaran personalitats de renom del món del teatre com Josep Maria Pou, Mario Gas, Míriam Iscla, Jordi Casanovas, Pep Pla, Rosa Boladeras i Marc Rosich.

La temporada començarà amb “La Rambla de les floristes” un text de Josep Maria de Sagarra que es podrà veure el 25 de gener. Jordi Prat i Coll dirigeix aquest clàssic del teatre català en què ressonen les commocions polítiques de dos moments claus de la nostra història recent.

D'altra banda, els espectadors viuran el 9 de febrer un viatge sideral i íntim d'una astrònoma cap a la ceguesa amb “Abans que es faci fosc”. Pep Pla dirigeix aquest monòleg interpretat per Míriam Iscla. També al febrer, el dissabte 29, arribarà el nou espectacle de Jordi Casanovas “Jauría”, una ficció documental entorn del judici de La Manada, construït a partir de fragments de les declaracions dels acusats i la denunciant.

Abans que es faci fosc

El teatre documental donarà pas a la dansa multidisciplinar el dia 21 de març. “Play” és el nou espectacle d’Aracaladanza, una companyia dedicada a acostar la dansa a públics de totes les edats i en aquesta ocasió s’inspira en l’activitat que més caracteritza la infantesa: el joc.

El dia 3 d’abril podrem veure “Viejo amigo Cicerón”, un viatge fascinant per la història i la personalitat del cèlebre orador romà, dirigida per Mario Gas. L’obra se centra en la figura de Marc Tul·li Ciceró, a qui interpreta Josep Maria Pou, i que personifica la integritat moral de qui manté la coherència de les seves conviccions polítiques en les circumstàncies més adverses.

La temporada teatral del primer semestre del 2020 es clourà amb “La tempesta” de William Shakespeare el 3 de maig. Una comèdia vibrant que reflexiona sobre les utopies socials, de la mà de la companyia Pàrking Shakespeare i que dirigeix Marc Rosich.

Com pots comprar la teva entrada?

Del 18 al 27 de desembre es posaran a la venda els nous abonaments per la temporada, que permeten estalviar un 40% del preu de les entrades dels sis espectacles. Aquests es podran comprar a les oficines de la Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró (de dilluns a divendres de 9 a 14 h i dimecres de 18 a 20 h). El preu dels abonaments és de 85,80 € a la platea i de 75,60 € a l’amfiteatre.

A partir del 30 de desembre es podran comprar les entrades individuals, a les oficines de la Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró i també al seu web.