Caldes d'Estrac comença Festa Major

La Dormida, la festa jove, programa per a aquest dissabte els grups Kalabranda, Brams i Sherpah i els actes s'allargaran durant dues setmanes

  • Laia Mulà
  • Divendres, 25 Agost 2017 12:57

FM Caldes d'Estrach

El petit municipi de Caldes d'Estrac ja està a punt per celebrar un dels seus moments més destacats de l'any: la Festa Major. Sota la consigna "Enceneu la festa", estava previst donar el tret de sortida ahir divendres dia 25 amb una novetat, l'anomenada pre-dormida que comptarà amb els monòlegs de Jordi Carné i Toni Cruz. Divuit dies de Festa Major perquè els vilatans i qualsevol interessat gaudeixi d'activitats, concerts, sopars populars, gimcanes, gegantades, espectacles i molt més. Aquest any, a més, és una data assenyalada per a dues associacions locals que compleixen 25 i 20 anys respectivament: l'Associació Amics dels Bonsais i la Colla de Diables d'Estrac.

El 26 és el dia de la Dormida

Aquest dissabte serà el moment de celebrar el Torneig Infantil de Petanca, seguit de la Dormida a partir de les 18 h. Organitzada pels Diables d'Estrac, la Dormida compta amb animació infantil, un sopar popular o concerts de música. Enguany la nit de concerts, com sempre -a la Platja dels Tres Micos, comptarà amb Jarps, Kalabranda, Brams i Sherpah, a més d'una carpa amb música electrònica perquè els més valents ballin fins ben entrada la matinada.

Dos caps de setmana

El cap de setmana del 2 i 3 de setembre, es disputa el campionat de volei platja Svatour 2017 que  per primer cop arriba a la platja de Caldes. També tindrà lloc la gimcana solidària de la Creu Roja i una master class de zumba. 

Hi haurà lloc també per als espectacles: divendres 1 de setembre podrem gaudir de Llibràlegs, obra de teatre en petit format organitzada per la biblioteca Can Milans, i pel diumenge 3 de setembre ja podeu anar reservant les entrades que es poden adquirir a la papereria Miscel·lània, perquè Amics del Teatre ens porta un espectacle de primera: B Vocal, A Capella Show, a la pèrgola de Can Muntanyà.

Els actes centrals s’iniciaran el 8 de setembre amb la commemoració de la Mare de Déu del Remei al matí, i a la tarda amb un cerca-brindis amenitzat per Balkan Paradise Orchestra que finalitzarà a la plaça de la Vila on tindrà lloc el pregó.