Compte enrere per la Festa Major de Cerdanyola

La celebració tindrà lloc des de dimecres fins diumenge i aplegarà diverses activitats culturals i esportives al barri

  • Redacció // Fotos: Arxiu
  • Dilluns, 27 Maig 2019 08:45

Barris, cerdanyola

Tot a punt perquè Cerdanyola doni el tret de sortida a la seva festa major. Des de dimecres fins diumenge, el barri acollirà diverses activitats culturals i esportives per celebrar una de les cites més importants del seu calendari. A continuació, copsem els actes més destacats de la programació d'enguany.

Dimecres 29 de maig

El plat fort del primer dia començarà a la tarda, partir de les 17.30h i amb l'activitat Els Casals al Carrer. Després tindrà lloc la Pintura Mural, a l'Espai Jove de Cerdanyola, que deixarà pas a la projecció de la pel·lícula 'La hija del alcalde', a l'Espai Gatassa.

Dijous 30 de maig

A partir de les 17.15h, l'Espai Gatassa acollirà un taller obert de dibuix i la Plaça Isla Cristina, a les 17.30h, farà el mateix però amb un taller dedicat al patchwork. Sobre aquella hora, s'iniciaran les partides simultànies d'escacs per a aficionats i la ballada de zumba a diverses zones del barri. El dia començarà a posar punt final amb una xocolatada popular, una mostra de pintura mural, activitats d'animació infantil i un concert a càrrec de la coral La Toscana. 

Cartell de la festa major de Cerdanyola 2019

Divendres 31 de maig

Al llarg d'aquesta jornada, hi haurà diversos plats forts com el torneig de futbol Patis Oberts (a l'Institut Escola Mar Mediterrània), la baralla de galls, hip hop i urban dance (al Parc de Cerdanyola), el teatre i poesia a la fresca (a la Plaça Isla Cristina) o el Rock and parc, amb els grups Malpaso i Cueva Mapache (al Parc de Cerdanyola). 

Dissabte 1 de juny

Les activitats aquest dia començaran aviat, amb el Holy Festival al Parc de Cerdanyola. A la tarda, hi haurà actes com el taller de circ, el concert de l'Ohio Big Band, el correfoc o el ball de festa major amb la Banda del Drac. 

Diumenge 2 de juny

L'últim dia de Festa Major arrencarà amb la batucada matinera, seguit de diverses activitats musicals. La clausura de la celebració anirà a càrrec de l'Escola de Ball l'Alternativa, que organitzarà una ballada de salsa al Parc de Cerdanyola.