Dissantes de rècord: amb Txarango i a la platja

La gran festa de la Fundació Maresme, dissabte 21 al Varador

  • Redacció // Fotos: cedides
  • Divendres, 20 Juliol 2018 11:25

Dissantes 2017Les Dissantes s'han convertit, en pocs anys, en un d'aquells punts de màxim interès de l'inici de la festa i, alhora, en un dels seus actes més massius. D'ençà que des de la Fundació Maresme es van enginyar tots els elements d'aquest còctel guanyador (concert benèfic, ànim integrador, samarreta solidària, cançó anual, coreografia i flashmob, grups locals i nacionals d'èxit) l'acte no ha fet més que créixer i guanyar importància.

I en aquestes que el 2018 les Dissantes apunten a rècord de rècords: perquè passen a la platja del Varador i perquè tenen Txarango de gran reclam a la nit. El repte a nivell d'infraestructura és important i desplaça el centre neuràlgic del primer cap de setmana de Santes a primera línia de mar. El primer cop en totes les Santes que tothom baixa a mar.

Les famílies i els menuts que preparin crema solar. A partir de les 17:30h hi haurà activitats i jocs infantils. Cada any sorprenen amb aquests experiments per a sentir-se en la diversitat funcional. Les Dissantes estan totes enfocades a divulgar la tasca amb les persones "amb altres capacitats" i precisament a les 20:30h arribarà el moment més icònic i espectacular: la flashmob.

RUMBA ALL STAR - 'JO SÓC COM TU'

Aquest any el 'Jo sóc com tu' respira denominació d'origen local de la mà dels Mataró Rumba All Stars, que hi posaran la música en directe. Toca invasió de samarretes blanques, tothom amb en Santi de referent i dibuixar altre cop el petit miracle de milers i milers de persones ballant solidàriament: cada any és un moment de pell de gallina.
El sopar amb en Santi obert a tothom enllaçarà amb els concerts que, enguany, presenten una alineació que promet emocions fortes i sobretot fer la primera gran suada a còpia de ballar. Germà Negre seran uns perfectes obrellaunes amb el seu folk d'aire festiu: molt recomanable.

21 DE JULIOL -
Jocs Infantils
•Platja del Varador, 17:30h
Flashmob Dissantes
•Platja del Varador, 20:30h
Concerts Dissantes
Platja del Varador, 21h

TxarangoTxarango, en plenitud
El gran moment de la nit serà just després. Avui en dia és probable que no quedi ningú a Catalunya pel qual Txarango necessiti presentacions. El grup del Ripollès és un autèntic fenomen de masses, sobretot entre les generacions més joves i el seu còctel mestís, festiu i de compromís casa de meravella amb les Dissantes. Renovaran el seu compromís amb les Dissantes i prometen omplir a vessar el Varador. Els Mataró Rumba All Stars i els discjòqueis tancaran la jornada.

TXARANGO - UNA LLUNA A L'AIGUA