David Bote no descarta que es puguin fer Les Santes

L'alcalde aposta per mantenir la Festa Major buscant "l'equilibri" entre l'exigència sanitària i la "necessitat" de la canalla, i implicant la ciutadania en la decisió final

  • Redacció / ACN
  • Dissabte, 18 abril 2020 13:20

Crida de Festa Major 2019

L'alcalde de Mataró, David Bote, aposta per mantenir la Festa Major de Les Santes, prevista per a finals de juliol, tot i que no es puguin celebrar tots els actes ni de la manera habitual. Segons l'alcalde, abans de cancel·lar s'ha d'intentar buscar "l'equilibri" entre l'exigència sanitària per la crisi de la covid-19 i la "necessitat" dels ciutadans, especialment dels infants, per gaudir d'una celebració que "és en l'ADN dels mataronins".

"Després de tants dies tancats sense veure els amics, tocar-se ni relacionar-se, em costa d'imaginar no poder donar-los una resposta", ha dit l'alcalde en una trobada telemàtica amb periodistes.

Bote té al cap implicar la ciutadania en aquesta part "variable" de la decisió sobre la Festa Major. Per poder dur a terme el pla, l'alcalde espera que el mes de juliol l'estat espanyol ja estigui en alguna de les etapes de desconfinament i es pugui plantejar fer "una part" de Les Santes. "Volem tenir tots els escenaris treballats perquè qualsevol d'ells sigui possible", ha explicat l'alcalde.

El Cartell de Les Santes d'enguany

Cartell Les Santes