‘L'Eufòria final’ de Joan Dausà arriba al Teatre Monumental

El cantautor de Sant Feliu de Llobregat oferirà a Mataró aquest dissabte, 23 de novembre, un dels cinc concerts finals de la gira de l'àlbum 'Ara som gegants'

  • Redacció // Foto: cedida
  • Divendres, 22 Novembre 2019 10:32

Cultura 2019, joan dausà

Després de trepitjar una seixantena d'escenaris, la gira del tercer disc d'estudi de Joan Dausà s'acaba. El músic santfeliuenc s'acomiada dels concerts de l'àlbum Ara som gegants d'una manera molt especial: amb 10 actuacions que formen part de L'eufòria final. De fet, Mataró és un dels últims municipis que gaudiran del directe de Dausà i la seva banda, juntament amb Lleida, Girona, València, Alacant, Reus, Terrassa i Sant Cugat del Vallès.

'La gran eufòria' (Joan Dausà)

Entrades exhaurides

El cantautor aterrarà al Teatre Monumental aquest dissabte, dia 23 de novembre, a partir de les 21 hores, en el marc del cicle Músiques Tranquil·les. Ja fa setmanes que les entrades estan exhaurides, prova de la bona acollida que ha tingut el disc. Amb aquest treball, Dausà ha guanyat diversos guardons: entre altres, el premi Enderrock al millor artista del 2018, el premi Enderrock del públic al millor àlbum de cançó d'autor de l'any, i el premi Soundie al millor videoclip en català del 2018 per La gran eufòria.

Objectiu: agafar forces    

Cultura 2019, joan dausà

Tot fa pensar que 'Ara som gegants' marcarà un abans i un després en la carrera musical de Joan Dausà. En aquest sentit, fa mesos que el cantautor va decidir que aquesta gira precediria una retirada dels escenaris per agafar aire i compondre una nova col·lecció de cançons que veuran la llum durant el 2021.