Una dècada de l'Escola Municipal de Música de Mataró

El centre celebra el seu desè aniversari amb una programació de concerts

  • Redacció // Foto: Arxiu
  • Dilluns, 09 Març 2020 16:38

Cultura 2014/2015, EMMM 02

L’Escola Municipal de Música de Mataró (EMMM) celebra el seu desè aniversari amb un calendari replet de concerts des de març fins al juny. L’acte central arribarà el 25 d’abril, al Teatre Monumental, amb l’espectacle de creació pròpia “Un món per descobrir” que s’inspira en la vida i el recorregut d’una alumna dins l’escola.

Els altres actes de la programació són “Canta i Balla Robafaves” (el 27 de març al Pati de la Residència Sant Josep), la Mostra de Musicacció (el 28 de març a la plaça de la Muralla), “Projecte?” (el 8 de maig a Can Gassol), “La dona i l’ocell” (el 15 de maig al Teatre Casal de l’Aliança), “Àbac” (el 16 de maig al Teatre Casal Aliança), “Amina” (el 23 de maig al Teatre Monumental), el concert Vermut (el 13 de juny al Casal de la Gent Gran del Parc Central), “Escolta’ns” (el 16 de juny al Casal de l’Aliança), i “Espetec Final” (el 19 de juny a la plaça de Santa Maria).

L’EMMM compta actualment amb 1.750 alumnes, 1.425 dels quals són menors de 18 anys i 325 majors d’edat. Hi ha 42 professores i les seves seus són el Centre Cívic Pla d’en Boet, l’Escola Anxaneta, l’Escola Angeleta Ferrer i l’Escola Joan Corominas.