Ebri Knight presenta un nou tema en ple confinament

"La Cura" és "un cant a l'esperança i la tendresa", compost, escrit i gravat amb tots els seus membres confinats

Ebri Knight La Cura

El grup maresmenc de folk-rock Ebri Knight presenta aquest dijous "La Cura", el seu nou senzill, compost i enregistrat íntegrament durant el confinament. Segons expliquen des del mateix "en un context incert pels grups de música i la resta de professionals de la cultura, el grup de folk-rock ha volgut aportar el seu granet de sorra" per reivindicar i fer valdre el paper de tota la gent que, sigui des de casa o des dels seus llocs de treball, estan posant l'interès general per damunt del propi, al contrari del que el liberalisme els havia ensenyat fins ara perquè, com diu la cançó, la tendresa i la distància neixen allà on vulguis tu”.

VÍDEOCLIP DE "LA CURA"

La singularitat principal de La Cura és que ha estat gravada des dels domicilis de cada membre del grup i a un ritme i velocitat de producció impossible d’imaginar en un context de normalitat a la indústria. “Necessitàvem cantar el que estem vivint i sabíem que per fer-ho hauríem de renunciar a molts mitjans que no tenim a casa” diu el cantant de la formació i autor Arnau Aymerich. Ara bé, el grup sí que ha pogut comptar amb l’ajuda i col·laboració de Mark Dasousa, productor del seu últim EP La Voz Dormida, que ha produït i mesclat la cançó des del seu estudi a La Marina Alta.

A banda de la cançó també n'han gravat en confinament un videoclip, en el que destaca el fet que els membres del grup comparteixen protagonisme amb "infermeres, metgesses, caixeres de supermercat, periodistes, treballadors de serveis de neteja, famílies amb criatures a casa i persones que cusen mascaretes de forma solidària".

Ebri Knight Promocional
La Cura també és especial per Ebri Knight ja que és la primera cançó en què han participat les dues noves incorporacions del grup: Alba Atcher a la flauta travessera i veus i Laia Anglada a la bateria