El Canet Rock cancel·la l’edició ajornada de l’octubre i se celebrarà el 3 de juliol del 2021

Stay Homas, Buhos, Zoo, Suu, Oques Grasses, Doctor Prats, Mili Nuñez i Ciudad Jara actuaran el pròxim any

  • Redacció - ACN
  • Dimecres, 15 Juliol 2020 18:47

Canet Rock 2018

El Canet Rock ha anunciat, a través de les xarxes socials, que cancel·la l'edició del 2020 degut a l'evolució de la pandèmia de la covid-19 i ha donat a conèixer el cartell de l'any vinent que tindrà lloc el 3 de juliol del 2021.

"Podem presentar el nou cartell que hem treballat amb molta il·lusió perquè l'edició de retrobament 20/21 sigui la més memorable de totes". Stay Homas, Buhos, Zoo, Suu, Oques Grasses, Doctor Prats, Mili Nuñez, Ciudad Jara, Itaca Band, Roba Estesa, Lildami, JazzWoman, Miquel del Roig i Cesc formen part de cartell 2021.

Stay Homas

A mitjans de març, l'organització havia ajornat la setena edició del Canet Rock al dissabte 3 d'octubre, però finalment aquesta edició i el seu cartell queden suspesos
Canet Rock posposat

Les entrades de l'edició del 2020 serviran per l'any que ve amb les mateixes condicions que els assistents les van adquirir. Així mateix, es pot demanar la devolució a través del web fins l'1 d'agost. Canet Rock posarà les entrades retornades a la venda des d'aquest dimecres al web a preu de 40 euros per aquelles persones que es van quedar sense.

Canet Rock ha lamentat no haver celebrat aquesta edició amb normalitat i ha agraït la comprensió "en un moment tan complicat".