“Demà coneixeràs en Klein” arriba a l'Espai Saleta

Dissabte i diumenge, el públic podrà fer un col·loqui amb l’autor de l’obra, el mataroní Toni Cabré

  • Divendres, 09 Novembre 2018 10:12

Cultura 2018, demà coneixeràs en klein

“Demà coneixeràs en Klein” es podrà veure per primera vegada a la Sala Cabanyes aquest cap de setmana. En tres representacions, el thriller laboral escrit pel dramaturg mataroní Toni Cabré aixecarà el teló a l’Espai Saleta per traslladar l’espectador a una empresa de neteja on hi ha més brutícia de la que es veu a simple vista.

A més de les representacions, després de les funcions de dissabte 10 i diumenge 11, el públic assistent podrà participar en un col·loqui amb l’autor de l’obra, Toni Cabré. Els espectadors podran comentar amb l’autor, el director i les actrius diversos aspectes del muntatge.

De Can Gassol a "casa"

“Demà coneixeràs en Klein” es va estrenar a Can Gassol l’estiu del 2017, en un moment en què la Sala Cabanyes estava tancada per les obres d’adequació de l’edifici. Dos anys després de la primera representació, aquest muntatge dirigit per Joan Peran arriba a l’Espai Saleta.“Demà coneixeràs en Klein” ha fet bolos per Catalunya i s’ha pogut veure a Malgrat de Mar, Sant Feliu de Guíxols, el Foment Martinenc de Barcelona i Ullastrell

Un thriller sobre el 'mobbing'

Una executiva d’una empresa de neteja torna a la feina després d’una baixa de maternitat. L’empresa, però, li fa mobbing: l’arracona en un despatx allunyada de tothom i no li dona personal ni feina per fer. Allà, intentant no tornar-se boja, descobrirà que l’empresa de neteja per la qual treballa no és tan polida com anuncien els seus serveis. Engabiada i rabiosa, l’executiva (Montse Cusachs) haurà d’enfrontar-se al poder i la indiferència. Mentrestant, comença a planejar la seva venjança. Una secretària (Marga Selva), una becària (Carla Alegre) i una dona del servei de neteja (Eva Canals) seran les seves còmplices en aquesta lluita.