Atreveix-te a fer un Cartell alternatiu de Santes!

El Tot Mataró convoca la vuitena edició, 2016, d'un Concurs que posa a l'abast de tothom l'experiència de plasmar en una imatge la Festa Major de Mataró

  • Redacció
  • Dijous, 16 Juny 2016 11:32

Les Santes, 2016 , Cartella alternatiu Santes

Ja està en marxa la vuitena edició del Concurs del Cartell Alternatiu de Santes 2016 que organitza El Tot Mataró i Maresme. Quan falta un mes i mig per la Festa Major, comença ara el període de presentació de propostes d’aquest Concurs convertit en un clàssic de les pre-Santes.

El Cartell Alternatiu de Les Santes l’escullen els lectors del Tot Mataró a partir de la votació popular entre els cartells finalistes, però abans d’arribar a aquest període, s’obre el termini de presentació de cartells fins al pròxim 3 de juliol.

Fins llavors es poden presentar tants cartells alternatius com es vulguin, en la tècnica que es vulgui, que compleixin les bases del certamen. Els cartells finalistes es podran votar a través de la web totmataro.cat/cartellsantes

Es poden presentar tantes propostes com es vulgui fins diumenge 3 de juliol

BASES DEL CERTAMEN

Les bases del VIII Concurs del Cartell Alternatiu de Santes
- Es poden presentar tants cartells com es vulgui, enviant-los a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. abans de les 24h del 3 de juliol de 2016.

- S’hi haurà de fer constar de forma clara el NOM de l’artista i el TÍTOL de l’obra. L’organització notificarà la correcta recepció del cartell.

- El treballs han de ser originals i incloure la llegenda ‘Les Santes. Festa Major de Mataró’. Del 25 al 29 de juliol de 2016.

- La tècnica és lliure, els treballs han de ser originals i s’han de lliurar a mida DIN A3 digitalitzat (preferiblement en format PDF).

- El participant cedeix al Tot Mataró i Maresme els drets d’utilització i reproducció dels treballs. El guanyador serà la portada del Tot Mataró del 15 de juliol.

- La votació entre els cartells finalistes es realitzarà per via telemàtica entre el 7 i el 12 de juliol. Es podrà votar a través de formulari web i també a través de la xarxa social Facebook.

- La participació del Concurs suposa l’acceptació d’aquestes bases.

- A la web del certamen s’exposaran la totalitat dels cartells participants, així com la selecció final.

Per votació popular

Allò que fa diferent el Cartell Alternatiu de la Festa Major és que són els mataronins el que l’escullen mit­jançant sufragi popular. El Concurs del Cartell Alternatiu de Santes és un certamen que organitza el Tot Mataró amb la voluntat de donar sortida a tot tipus d’artistes i ciutadans mataronins i santeros a experimentar el que és fer un cartell de Les Santes i que la gent el pugui valorar i votar. Des de la seva primera edició, el certamen parteix del respecte cap al cartell oficial  de cada any, en aquest cas el de Laia Arnau.

El Concurs del Cartell Alternatiu de Santes s’ha convertit en 8 anys ja, en una cita clàssica per a tot tipus de mataronins que en prenen part. La imatge guanyadora, la més votada pels mataronins a través de Facebook i la pròpia web del certamen, il·lustrarà la portada del Tot Mataró Especial Santes del 22 de juliol, pocs dies després que es desvetlli el guanyador.  

La pròxima setmana el Tot informarà dels importants premis que s’endurà el mataroní o mataronina que guanyi la setena edició del certamen, així com el segon i tercer classificats.

Les Santes, 2016 , Tambors de foc

Consulta els cartells del 2015 AQUÍ