La nova Fosbury en paper, per Sant Jordi

La revista passarà a ser trimestral, estrena comunitat de lectors amb el Club Fosbury i segueix incidint per ser el referent en tot l'altre esport

Ciutat 2017, fosbury-kilian jornetArriba la primavera i floreix el nou projecte de La Fosbury, que s'editarà en format paper trimestralment. El 23 d’abril, sortirà a la llum el primer número amb el nou format de la Revista Fosbury, que prendrà el relleu de les 24 revistes digitals publicades des de maig de 2014. La revista en paper tindrà una periodicitat trimestral i comptarà amb els ingredients bàsics del projecte fosburià: protagonisme per a tot l’altre esport de casa nostra i d’arreu del món amb una mirada singular, fixant-nos en tot allò que transcendeix l’esport.

El reportatge sobre Kilian Jornet és un dels plats forts de la nova Fosbury

Un tema per número

Cada número de la revista comptarà amb un dossier central temàtic (“l’escombrada”) per conèixer a fons històries imprescindibles que comparteixen el mateix fil conductor. En aquest primer número en paper (el #25 del projecte Fosbury) ens endinsarem en els esportistes que, tal com va fer Dick Fosbury als anys 60, estan canviant o van canviar els seus esports. Kilian Jornet és el primer protagonista de la portada.

Subscripcions Fosbury

Clica i subscriu-te a La Fosbury

Fosbury paper
El projecte comptarà amb l’equip de La Fosbury a la sala de màquines i amb un bon grapat de nous col·laboradors disposats a aportar noves visions de tot l’altre esport.

Subscripcions en marxa
La Fosbury vol comptar amb el suport dels amants de tot l’altre esport d’arreu del país. Lectors crítics, compromesos amb un altre model de periodisme esportiu i que no es conforma amb allò que ja coneixem. S'estableix un preu molt assequible d'un sol pagament anual de 25 euros per rebre els quatre números en paper a casa abans que ningú i a un preu més econòmic.

Nou Club Fosbury

Des de la mateixa Fosbury, a més, aposten per generar una comunitat que ja ha viscut els seus dos primers actes oberts a tothom. El Club Fosbury és l’espai per als amants de tot l’altre esport. Des del Club s'organitzaran actes de tota mena vinculats a l’esport. El pròxim serà el 9 d’abril, a Molins de Rei, amb un seguiment especial de la París-Roubaix de ciclisme. El Club també obre les portes a un preu assequible de 40 euros a l'any. Més enllà de les quatre revistes en paper, els membres del club tindran altres avantatges i descomptes.

La Fosbury és un projecte fet i nascut a Mataró amb vocació nacional.

Club Fosbury